Elektrikerarbeid fra A-Å

PSW Power & Automation er en totalleverandør innen elektroinstallasjoner til hus, leiligheter og industri/ næringsbygg lokalisert både på Ågotnes og Mongstad. Vi har lang og bred erfaring med elektrikerarbeid i alle størrelser, ute som inne, små og store prosjekter og leverer elektro materiell av beste kvalitet fra ledende produsenter. Ta kontakt med oss for en gratis befaring og vi skreddersyr gode, tekniske løsninger tilpasset ditt behov. PSW Power n& Automation er medlem av  Norgeseliten og ELKO Boligpartner.

  

El-bil lader

En el-bil ladestasjon er den sikreste ladingen. Langvarig lading via vanlige stikkontakter kan i verste fall utløse brann. PSW Power & Automation leverer konkurransedyktige, sikre og lønnsomme ladestasjoner for:

  • Offentlig infrastruktur
  • Ladeparker for parkering, borettslag og bedrifter
  • Hjemmeladere

Solcelle

Solen er den største og reneste energikilden vi har og er verdens raskest voksende energikilde. PSW Power & Automation har god erfaring med etablering av solceller bl.a. på egne bygg på Ågotnes og Mongstad og kan gi deg forslag og prisoverslag til alle typer bygg. Vi bruker kun kvalitetspaneler fra IBC Solar, Europas ledende aktør innen solenergi og tilbyr 15 års produktgaranti og 25 års effektgaranti. Finn ut hvor mye strøm du kan spare på ditt eget hustak.

 

Fordeler med solenergi:

  • Ren energiproduksjon fra solceller
  • Dekker store deler av det totale energibehovet
  • Produserer strøm selv på overskyede dager
  • Grønn og utslippsfri strøm, miljøgevinst etter to år
  • Unngår variasjoner i strømpris
  • Ved økning av strømpris reduseres nedbetalingstiden vesentlig
  • Topp energiproduksjon kan selges tilbake på nettet for spotpris

KVALITET, KOMPETANSE OG SERVICE ER VÅRT FOKUS!

Vårt mål er at du som kunde blir fornøyd.  Vi ønsker å finne de beste løsningene for deg, uansett om det er en enkel stikkontakt, et helt hus eller et næringsbygg som skal installeres.

Inspirasjon til nye muligheter og spennende løsninger finner du i Glødmagasinet

Enovatilskuddet er en rettighetsbasert støtteordning for private husholdninger. Formålet med ordningen er å gi privatpersoner et initiativ til å gjennomføre tiltak for å bedre energibruken i egen bolig. Tiltaket må være startet, gjennomført og betalt av deg som privatperson.

SØK STØTTE FRA ENOVA

See our products
For any questions, please ask for
Tommy Fjæreide
Want to send us a message?

Open requestform

Please fill in required info

References

ONE OF NORWAY's LARGEST SOLAR PLANTS

PSW Power & Automation has installed the solar power plant on the roof of parent company PSW Group's new facilities in Mongstad. With its 1200 solar panels over 2500 square meters, the plant is the tenth largest in Norway, and the building's own power generation is approximately 350,000 kWh per year.

Read more
ISO.png
Achilles-01.png
nemko presafe.png
Norsk Sertifisering.jpg