23.08.2018

PSW Group utvider Subseabasen på Mongstad og fasilitetene på Ågotnes grunnet økende aktivitet og flere nye kontrakter

Nye fasiliteter på Mongstad og Ågotnes

Grunnarbeidet for nybyggene er allerede i gang, og forventet ferdigstillelse er i 2019.

Bygget på Mongstad er prosjektert til 8000 m2, og skal benyttes til blant annet strømlinjeformet vedlikehold av brønnkontrollutstyr, ivaretakelse av nye kontrakter og leietakere, samt til lagring, vedlikehold og testing av Ultra Deepwater Blowout Preventers (BOP).

Administrerende Direktør i PSW Group, Oddbjørn Haukøy, er svært fornøyd med utviklingen i selskapet: «vi opplever et veldig høyt aktivitetsnivå og har signert flere viktige avtaler den siste tiden. Utvidelsen av basen på Mongstad er helt i tråd med vår vekststrategi og vil sikre økt aktivitet, effektivt vedlikeholdsarbeid og lokale arbeidsplasser fremover».

I tillegg til det prosjekterte nybygget på Mongstad er PSW Group godt i gang med utvidelse av PSW Power & Automation sitt område på Ågotnes, hvor nye fasiliteter skal stå ferdig i begynnelsen av 2019. Haukøy forklarer; «nå tilrettelegger vi for den veksten vi ser fremover innenfor flere av de segmentene vi opererer i, og sikrer kvalitet og pålitelighet i leveransene til våre kunder».

Our company
For any questions, please ask for
Stina Ophaug Boge

References

CAPPING STACK

PSW Group offer a Capping Stack & related services and equipment as part of the Norwegian Oil & Gas emergency response plan. The capping stack is stored at PSW Group's facilities at Mongstad and can be ready at quayside within 24 hours of notification.

Read more
ISO.png
Achilles-01.png
nemko presafe.png
Norsk Sertifisering.jpg