06.08.2019

Transocean tildeler PSW Group kontrakt på lagring og vedlikehold av BOP 

(Bergen, 6. aug, 2019) PSW Group har blitt tildelt kontrakt avTransocean for lagring og vedlikehold av Blow Out Preventers (BOP) for Cat-D rigger. Avtalen har en varighet på 5 år.

Arbeidsomfanget består av lagring og IMR-tjenester (inspeksjon, modfikasjon og reparasjon) av BOP og relatert utstyr for alle Transocean Cat-D rigger. Vedlikehold av BOP kan ha betydelige sikkerhetsmessige, økonomiske og logistiske implikasjoner for riggeiere. Ved å sikre kontinuerlig tilgjengelighet av klassegodkjente BOP-er, vil både sikkerhet og operabilitet økes, som igjen fører til mindre driftsstans og lavere vedlikeholdskostnader.

Avtalen er et resultat av PSW Groups erfaring innefor klassing og vedlikehold av Brønnkontrollutstyr, og deres investering i et nytt, skreddersydd anlegg for BOP-relaterte tjenester. På grunn av dimensjonene til en BOP krever demontering, vedlikehold og montering betydelig løftekapasitet, så vel som testanlegg og logistikk. PSW Groups nye fasiliteter på Mongstad er bygget spesielt for dette og inkluderer testgrop, kombinert krankapasitet på 240 tonn og en frihøyde under krok på 18,5 meter.

Administrerende direktør i PSW Group, Oddbjørn Haukøy, er stolt over den tildelte kontrakten og hva den betyr for selskapet; «Vi er veldig fornøyd med å bli tildelt denne kontrakten av Transocean som beviser at investeringen vår er et velkomment tilskudd  i bransjen. Jeg er trygg på at vi med våre nye moderne fasiliteter, omfattende erfaring og dyktige personell vil kunne tilby konstandseffektive tjenester til dette markedet”.

Det nye anlegget på 10.000 m2 er for tiden under bygging og vil være i drift i oktober 2019.

Our company
For any questions, please ask for
PSW Group: Ola J Jordal PSW P&A: Eirik Sørensen

References

ONE OF NORWAY's LARGEST SOLAR PLANTS

PSW Power & Automation has installed the solar power plant on the roof of parent company PSW Group's new facilities in Mongstad. With its 1200 solar panels over 2500 square meters, the plant is the tenth largest in Norway, and the building's own power generation is approximately 350,000 kWh per year.

Read more
ISO.png
Achilles-01.png
nemko presafe.png
Norsk Sertifisering.jpg